Skip to content
Helbredelsen af Jordkloden og dig

Den sniger sig indenfor, virussen eller bakterien, og tiltager sig mere og mere plads. I dit sind tiltager utilfredsheden, irritationen eller ligegyldigheden sig også mere plads og formindsker din livsglæde.
På vores klode skaber magtbegær, had og egoisme krig eller ”benspænd på 100 måder” for andres udfoldelsesmuligheder.
Samtidig bryder gode tanker frem hos flere og flere. Enkeltpersoner og organisationer arbejder på alle planer for fred og retfærdighed.
Helbredelsen ligger i balance, kærlighed og udvikling af evnen til humanisme. Det helbreder din krop, dit sind og din klode.

Jordkloden og dig 2
Jordkloden og dig 2

Når du får et sår på kroppen, indkapsler dit immunforsvar det og prøver at nedkæmpe det ”onde” – det uhensigtsmæssige – det som skaber ubalance. På samme måde bekæmper Jordklodevæsenet også ”syge områder” i sin krop. Områder med diktatur, vold og ufred. I den seneste store krig nedkæmpede Jordkloden sin ”sygdom”, og det må den stadig gøre mange steder.

Instrumenter. Lige nu bruges ”operationskniven” = våben stadig meget tit som instrument til helbredelse. Næste trin er hjælp, støtte, demokratisering og oplæring i humanitet. Alt i forhold til menneskenes udvikling og evner. Helbredelsen ligger i uddannelse, udvikling af retfærdige og uvildige retssystemer samt virkelig social lighed.

Krig og fred. Stadig vil Bibelens ord om ”fårene og bukkene” – lig med de fredselskende og de krigselskende – betyde ansamlinger af disse to grupperinger i forskellige områder på kloden. Fred og positiv udvikling vil gå hånd i hånd med krig og ”sygdom” i samfundslegemet længe endnu. Udvikling tager tid!

Vi kan heldigvis hele tiden se gode nyskabelser. Ligesom i vores egen bevidsthed! Så kan du … så kan du ikke … være positiv. Så er du rask … så får du problemer … Glimrende billeder på hele Jordklodens situation. En periode i udviklingen, hvor vi må leve og arbejde med to sider af vores bevidsthed, ligesom Jordklodens må med sin – udtrykt i vores verdens oplevelser.

Sindet. Tanke og følelse har længe været et undervurderet middel til helbredelse. Du er måske hurtig til at snuppe en pille for at dæmpe smerter – måske hurtigere end til at snuppe en træning i lys og kærlighed rettet mod dine mikroceller i kroppen. Men det vender nu! For nu er du jo blevet meget mere bevidst om årsag og virkning. Du er virkelig begyndt at forstå, at tanker og følelser er den inderste årsag til alle kropslige ubalancer.

Hver eneste dag er du bevidst om, at forebyggelse og årsagsbehandling via sindets indflydelse på kroppen er vejen frem. Så er der ”bare” tilbage at få det implementeret i dagligdagen. At standse op og forebygge i din krop. At standse op og afsætte tid til at øve humanitet/kærlighed i dit sind. At standse op og tænke over, at din tilstedeværelse på kloden har en indflydelse. At du virkelig betyder noget. At dine tanker og følelser har værdi og spiller en rolle på rigtig mange planer!