Skip to content
Giv dit ansigt fri

Man kan øve sig i liv efter liv. Eller man kan blot snuppe tre hurtige valg i løbet af en uge. Valg man kan gentage. Når man skal ændre sine intentioner og handlinger, så prøv de tre hurtige af slagsen.

De tre ansigtsvalg har vi kaldt:

Modtagelighedens ansigt
Venlighedens ansigt
Kærlighedens ansigt

Men de kunne lige så godt have heddet hensigt i stedet for ansigt. For det hele starter som bekendt altid med en hensigt.

At være bevidst i sine intentioner betyder først og fremmest, at du oplever, hvad det er, du ønsker at gøre. De tre ”ansigter” er tre karaktertræk, som er gode at træne. Så først må du gøre sig bevidst om, hvad de betyder, og hvordan du skal udtrykke dem.

Derfor:Modtagelighedens ansigt – hvordan ser det ud? Er man overdreven interesseret? Er man overdreven lyttende? Er man overdreven anmasende? Er man overdreven interesseret i detaljer? Er man overdreven ”slesk” og ”klæbende”?

Naturligvis ikke! Først og fremmest er du dybt indefra interesseret i dit medmenneske. Interesseret i at møde et af livets mange aspekter. Og med din spirituelle viden er du jo helt klar over, at det er dig selv, du møder i din næste – dine medmennesker.

Så din modtagelighed er rolig, inderlig, forstående, klar til at lytte og har et åbent sind helt ud i ansigtshudens folder – i hjertets åbenhed og i tankens frisind. Kort sagt: Du er virkelig på et spirituelt niveau modtagelig overfor det, som din næste har på hjerte.


Venlighedens ansigt – hvordan ser det ud? Her kunne vi skrive det samme som ved modtagelighedens ansigt og afslutte med et ”naturligvis ikke!” Venlighed kan ikke skabes kunstigt. Det skal komme indefra og ud.

Og heldigvis har vi alle venligheden mere eller mindre gemt bag floskler, sarkasme, unødig ligegyldig humor eller tillagte særheder. Så det er en fantastisk træning at starte en hvilken som helst kontakt med en anden person med at lægge sit ansigt i venlighedens folder – og række ud via sin aura og energi mod den anden person. De mærker det!!!

Du samler meget mere op via klarfølelse = instinktiv auralæsning, end du tror. Vi læser hinanden langt mere, end du forestiller dig. Så når venligheden stråler ud af dine øjne – dit ansigt – dit hjerte – og virkelig stammer fra oprigtige tanker, så sender du energi ind i vedkommende, hvilket aktiverer personens venlighedsevne. Ikke at du nødvendigvis skal forvente venlighedens udtryk fra personen, men energien aktiveres!


Kærlighedens ansigt – hvordan ser det ud? Naturligvis skal vi ikke ligne forelskede teenagere, som kigger på deres udkårne, hver gang vi kigger på andre. Vi skal heller ikke udstråle seksuelle energier eller skabe en forventning om, at lige om lidt kysser vi dem. Når store mestre har sagt, at hvis de viste deres kærlighed til os, ville de blive spærret inde, så er det et udtryk for, at mestrene skjuler kærlighedens dybde og omfang – simpelthen fordi den er så kolossal.

Du skal ikke skjule kærlighedens udtryk – du skal træne i den på en afbalanceret måde, hvor det klart fremgår, at du holder af dem, du møder, som mennesker på din vej. De må godt mærke din kærlighed. Blot må du ikke forvirre dem eller udsende signaler, som kan misforstås.

Længere er vi desværre ikke kommet i den spirituelle udvikling.

Første trin er at træne i kærlighed uden at lade den nå ansigtet. Start med tanken – så følelsen og fornem den i auraen – og derefter lader du den nå ansigtet. Dine medmennesker skal nok mærke energien!

Så vær aktiv! Læg intention, tanke, følelse og ansigtets folder i:

Modtagelighedens energi
Venlighedens energi
Kærlighedens energi