Skip to content

Bliv professionel healer med en

dybtgående  uddannelse

Kosmos Healer uddannelse

 

 

Kosmos
Healeruddannelse

En healeruddannelse til dig der ønsker
at stå fast forankret i din healerevne
og hjælpe dig selv og andre på vej

Næste hold starter 23.-24. oktober 2021

 

Vil du vide noget om
Kosmoshealer uddannelsen.
Så ring til os på 3582 1121
eller send en mail til mail@kosmoscenter.dk
Vil du opleve en demonstration og høre mere om uddannelsen, så meld dig til:

Info-aftener
torsdag 19. august 2021
og tirsdag 14. september 2021
kl. 19-21

Hvorfor uddanne dig til Kosmos-healer?

På uddannelsen får forståelser og øvelser der sætter dig i stand til at målrette din koncentration, så du kan styre, forme og benytte højere energisvingninger og skabe helbredelse, afbalancering og ligevægt.

Du bliver trænet i een healingsenergi – som udtrykker sig gennem flere healingsmetoder. I Kosmos-healing er vi bevidste om, at healere og klienter er forskellige. Vi bruger nødvendigvis ikke den samme metode til alle klienter. Alle mennesker er forskellige – og har det også forskelligt fra gang til gang både fysisk og psykisk. Derfor må vi også behandle dem individuelt.

Første modul (9 weekender) af uddannelsen giver dig erfaring med healings-systemet. Du arbejder med din healingsguide og får yderligere kontakt til de øvrige kursusdeltageres åndelige hjælpere. På denne måde forøger du din healingssevne. Du får også større og større kontakt til Dit Højeste Selv og de universelle energier.

Derefter kan du  lave healing på en inderlig, opmærksom måde med et dybere spirituelt forhold til de åndelige  energier, og gennem processen får du virkelig arbejdet med dine egne udviklingssammenhænge.

Efter første modul kan du vælge at udvide med modul 2, der løber over 5 weekender. Her gør du du din Kosmos-healer uddannelse færdig. Du får en større indre dyb visdom ind i healingens teknik og energi.

Du kommer ned i lag i din bevidsthed, hvor du får renset ud og skabt helt ny opmærksomhed, og du lærer at arbejde med selvhealing både til dig selv og dine klienter. Selvhealing er fremtidens healing.

Modulet afsluttes med skriftlig og praktisk eksamen, som er inkluderet i kursustiden – og du kan kalde dig Kosmos-healer.

  • Som Kosmos-healer vælger du bevidst din metode
  • I Kosmos-healing medvirker klienten i dette valg
  • Hver healing er en ny fælles proces og i Kosmos-healing arbejder du som bevidst healer med én grundlæggende energi, der udfolder sig gennem mange forskellige healingsformer

En ny tid kræver en ny healingsform.

Hvad er kosmos healing?

I Kosmos Healing udnytter du din kreativitet, iderigdom, viden og eventuel tidligere træning. Klienten laver indledningsvis sin egen energi-diagnose. Sammen med dine bedømmelser giver det dig på kort tid klarhed over denne persons behov – i den givne situation.

I Kosmos Healing er der ingen passivitet – healeren er konstant bevidst i sit valg af metode, og klienten skaber bevidst sin modtagelighed.

Hver klient er en ny udfordring. Ikke to healinger er ens, fordi ikke to klienter er ens, og fordi deres situation løbende ændrer sig. Det kræver en dybt engageret healer, som ikke er bange for forandring. Læs mere her …

Målet med uddannelsen

At sætte dig i stand til at målrette din koncentration, så du kan styre, forme og benytte højere energisvingninger og skabe helbredelse, afbalancering og ligevægt.

Gennem både teori og praksis lærer du en resultatorienteret healingsmetode på et dybere plan. Her er processen aldrig er i stilstand.

Du træner interaktion med klienten. Du træner klanglighed – evnen til at rumme sjælens dybder for at afdække, hvordan klientens selv kan styrkes i, at manifestere sig gennem personligheden.

Din egen evne til nærvær, opmærksomhed og energihåndtering styrkes.

Du lærer at vælge mellem en masse teknikker. Vi tør godt love, at du vil glæde dig over de mange valgmuligheder, der er i Kosmos Healing. Bagved det alt sammen findes én grundliggende energi.

Du får erfaring med healingssystemet og evnen til at integrere dig med Dit Højeste Selv og den åndelige verden.

Du får et nyt forhold til energier og deres muligheder.

Kosmos Healing er bevidsthedshealing. Et årsags-orienteret system.
Læs mere her …

Forudsætning for deltagelse

Forudsætning for at deltage er, at du er indstillet på at arbejde med mennesker og energier. At du har et ønske om at kunne skabe resultater med energierne.

Datoer og moduler

Uddannelsen afholdes altid på lørdage og søndage fra kl. 9.30 – 16.30

Der er to moduler hvis du vil have det hele med, men allerede efter første modul kan du have klienter. Andet modul udvider uddannelsen og og giver mulighed for at kalde sig Kosmos Healer.


MODUL 1 – weekender i 2021:

23. – 24. oktober
13. – 14. november
11. – 12. december

Datoer 2022
15. – 16. januar
12. – 13. februar
De sidste 4 weekendsdatoer kommer senere

 

MODUL 2 – weekender i 2022 (kræver du har taget modul 1):

Datoer kommer senere


Pris

Første modul (9 weekender) kr. 29.000.
Du betaler ved tilmelding 5.200 kr., og derefter 3.400 kr. hver måned i 7 måneder efter kursusstart.

Hvis du betaler hele beløbet inden uddannelses start sparer du kr. 1000. Din pris bliver derfor kun kr. 28.000.

Andet modul (5 weekender) kr. 16.000. Modul 2 afholdes ca. et halvt år efter modul 1. Modul 2 certificerer uddannelsen og giver ret til at kalde sig Kosmos Healer.

Hvis du betaler hele beløbet inden uddannelses start sparer du kr. 1000. Din pris bliver derfor kun kr. 15.000.

Tilmelding

Hvis du er interesseret i mere info så send os en mail på: mail@kosmoscenter.dk – skriv i emnefeltet “Healer uddannelse.” Skriv gerne dit telefonnummer, så kontakter vi dig, når vi har datoerne for introaftenerne i foråret 2020.

                        _____________________________________

Anbefalinger fra elever

Randi – Det har været en stor oplevelse at lære de forskellige healingsformer. En stærk energi for både mig og mine klienter. Fantastisk givende.

Elayse – Det har givet mig meget livsglæde og en mere positiv og harmonisk hverdag. Informationerne om energierne er utrolige – som at have vundet i lotteriet.

Nina – Koblingen mellem praksis og teori har været utrolig god for mig og min healing. Her har jeg fået den mentale forståelse og følelse og mærket den åndelige energi.

Marna – Jeg har fået en oplevelse af, at det virkelig kan lade sig gøre! At healing er mulig. Det er en tilfredsstillelse at kunne give andre mennesker et kærligt spark!

Helga – Her har jeg fået nogle redskaber til at give kærlighedsenergi til andre mennesker. Jeg har også erkendt mine egne evner og virkelig fået kontakt med energierne.

Hanne – Denne stærke energi virker fremadrettet, og healingen sætter så meget i gang! Den personlige udvikling har støttet mig til at lave nogle positive forandringer i mit liv.

Jes – Her har jeg mødt et vidunderligt læringsmiljø for udvikling. Jeg oplever healingsenergier, der forbinder mig og min klient med de højere meninger.