Skip to content
Er du på linien?

Og hvilken linje er du så på? De afdødes og skytsåndernes eller den store inderlige samklang med helheden? Der er grund til at opdage, om du overhovedet er på andre linjer end din travle hverdags sum af: ”Jeg skal dit” – ”huske dat” – ”nå dut”.

Når du nu har fået nummeret til en anden linje, hvorfor så ikke bruge den noget mere? Hvorfor ikke skabe en bagvedliggende energi, ud fra hvilken du kan gøre alting – både dit, dat og dut?

Det kan man træne, og langsomt bliver ens liv beriget med endnu en dimension!

 

Du kan arbejde med to trin for at forandre din bagvedliggende holdning, når du bevæger dig rundt i en travl og krævende verden. De to trin har også to sværhedsgrader. Og de to trin kræver begge for det første, at man ønsker forandring, og for det andet, at man vil bruge lidt opmærksomhed på at få det ”implementeret” i sin hverdag.

Man kan aldrig forandre noget, mens man har sin opmærksomhed rettet mod noget andet. Gennem forståelsen af talentkerner ved du, at ønske og øvelse er grundlæggende for opbygningen af evner. Og ”linje-forandringen” er absolut ingen undtagelse. Så du skal altså ikke prøve at skabe en vældig forandring midt i din travle hverdag, hvor din opmærksomhed er målrettet mod 1000 andre ting.

Du skal ned i basis – ned i baggrundsopbygning.
Hvad er det for en baggrund, som du så skal forme? Du skal forme en holdning. Du skal ned i en ny grundholdning. Den kan du aktivere, når du er i ro. Når du sidder stille i få minutter. Når du kan rette dine tanker mod denne holdning, fordi du ikke lige nu er ”overfaldet” af behovet for handling.

Og nej – du skal ikke bruge en masse tid på denne holdningsændring. Du skal derimod bruge holdningen en masse gange og bruge næsten ingen tid på den! Når du i 14 dage har brugt ganske få minutter hver dag til at øve denne holdning, behøver du blot at standse op morgen, middag og aften i 15 sekunder og lægge din opmærksomhed ind i det ønske, som du har om en holdningsændring – en frekvensændring. Dit ønske om linje-ændring.

Sådan gør du:
Du bruger nedenstående øvelse, som er den korteste indstilling, du endnu er blevet præsenteret for her i VisdomsVinduet.

Du behøver ikke at lukke øjne, lave vejrtrækningsøvelser, stå på hovedet eller på anden måde gøre andet end ultrakort at tænke og føle …

Indstillingen vil ved gentagelse og gentagelse og gentagelse blive til en smuk grundholdning, som du kan komme i tanke om mange gange dagligt, og som gradvist næsten mirakuløst vil forandre dit udsigtspunkt.

Når du gør det, så vil du efter et kortere, men intensivt træningsforløb kunne etablere et forhold til denne grundholdning med blot et sekunds opmærksomhed. Og så vil grundholdningen ”smitte” så meget af på dine handlinger, at du umærkeligt vil forandre dit liv.

Man kan sige, at træningen giver dig en samklang – en kontakt – en forbindelse til det åndelige, som vil få dig til at vælge de positive løsninger – de hensigtsmæssige løsninger – de kærligste løsninger. Det er den langsigtede effekt af verdens mindste øvelse – brugt i verdens mindste tidsramme.

Så er der overhovedet noget at betænke sig på?

Hvorfor ikke starte NU? Og tænk så på, at når du begynder, kan åndelige hjælpere, livets egen energi og din egen kosmiske forbindelse alle bruge denne ”linje” til at opbygge dig, råde dig, vise dig vej og give dig ro og fred i sindet i din hverdag.

Øvelsen:

Tidsramme for øvelsen:
Den første uge: sæt din telefon/dit ur til at ringe 5 gange dagligt, og øv dig hver gang i 2 minutter på hver indstilling.
Den næste uge: sæt din telefon/dit ur til at ringe 3 gange dagligt, og øv dig hver gang i 2 minutter på hver indstilling.

De to indstillinger:

Tænk og føl: 
Min bevidsthed er konstant forbundet
til den åndelige verden
 Mit Højeste Selv giver mig
 overblik og inderlighed

Det var alt! Nu er du tunet ind – nu skal du blot vedligeholde!
Derefter: brug alle de kneb, som du kan finde på, for at huske holdningen.
Tænk så tit som muligt gennem dagen på den. Brug 5-15 sekunder.