Skip to content

Your Life Video adgang

Your Life
Video adgang

Spirituel forståelse

Vælg den video du vil have adgang til, og bliv dirigeret til en betalingsside

Vælg den video du vil have adgang til, og bliv dirigeret til en betalingsside
Dit-evige-JEG

Your Life: Dit evige JEG – din bevidsthed og livets mekanismer

På et let og levende måde kommer du til at se de overordnede principper i din bevidsthed. Her får du viden om bevidstheden … og en meditation på bevidstheden!

Kom dybt i din evige natur – og meditér på din bevidsthed.

Her får du både til hjerne og hjerte!

Hvem er JEG – og hvordan fungerer jeg?

Ord som jeger, selver, personligheder, karakter, sind, ego og under og overbevidsthed får du styr på, fordi du får orden på tankerne om dit dybe indre, og hvem det egentlig er der sidder derinde og tænker og føler.

Din evige natur har nogle mekanismer, som gør det muligt at opleve livet. De besvarer vores spørgsmål om: Hvordan kan vi opleve? Hvorfor har vi et køn? Hvorfor er en ært og Rådhustårnet ikke lige store? Hvorfor bliver jeg sulten og mæt? Hvordan kan noget forandre sig? Hvordan kan jeg huske og oplagre mine oplevelser? Hvorfor er der åndelige hjælpere?

Du får også svar på om virkeligheden faktisk bare er en illusion …

Varighed: 39 min.

Pris 68 kr.

 

[themify_button style=”large Rounded” link=”https://kosmoscenter.simplero.com/purchase/56366-Det-evige-JEG” target=”<strong>_blank</blank>” color=”#ff0000″ text=”#ffffff”] Få adgang til din video her[/themify_button]

Kollektiv karma

 

Varighed: 37 min.

Pris 68 kr.

 

[themify_button style=”large Rounded” link=”https://kosmoscenter.simplero.com/purchase/66639-Kollektiv-Karma” target=”<strong>_blank</blank>” color=”#ff0000″ text=”#ffffff”] Få adgang til din video her[/themify_button]