Skip to content
VIVI 2

Den sniger sig indenfor, virussen eller bakterien, og tiltager sig mere og mere plads. I dit sind tiltager utilfredsheden, irritationen eller ligegyldigheden sig også mere plads og formindsker din livsglæde.
På vores klode skaber magtbegær, had og egoisme krig eller ”benspænd på 100 måder” for andres udfoldelsesmuligheder.
Samtidig bryder gode tanker frem hos flere og flere. Enkeltpersoner og organisationer arbejder på alle planer for fred og retfærdighed.
Helbredelsen ligger i balance, kærlighed og udvikling af evnen til humanisme. Det helbreder din krop, dit sind og din klode.

 

Den sniger sig indenfor eller immunforsvaret kan ikke stå på mål overfor den. Virussen eller bakterien tiltager sig mere plads, formerer sig og skaber ubalance. I dit sind skaber utilfredsheden, irritationen eller ligegyldigheden også mere plads til sig selv og formindsker livsglæden. På vores klode skaber magtønsker, had og ego krig eller ”benspænd på 100 måder” for andres udfoldelsesmuligheder. Helbredelsen ligger i balance, kærlighed og udvikling af humanitetsevner. Det helbreder din krop, dit sind og din klode.

Når du får et sår i kroppen, så indkapsler dit immunforsvar det og prøver at nedkæmpe det ”onde” – det uhensigtsmæssige – det som skaber ubalance. På samme måde skaber Jordkloden også inddæmninger af ”syge områder” i sin krop. Områder med diktatur, vold og ufred. I den sidste store krig ”inddæmmede” Jordkloden sin ”sygdom”, og det må den stadig gøre i mange områder af sin krop.

Lige nu bruges ”operationskniven” = våben stadig meget tit som helbredelsesinstrument, og endnu må der ske inddæmninger af problemerne.  Næste trin er hjælp, støtte, demokratisering og humanitetsuddannelse. Alt i forhold til menneskenes udvikling og evner. Helbredelsen er uddannelse, udvikling af retfærdige og uvildige retssystemer, samt virkelig social lighed.

Stadig vil Bibelens ord om ”Fårene og bukkene = de fredselskende og de krigselskende betyde ansamlinger af disse to grupperinger i forskellige områder på kloden. Fred og positiv udvikling vil gå hånd i hånd med krig og ”sygdom” i samfundslegemet længe endnu. Udvikling tager tid!

På trods af tilbageslag kan vi heldigvis hele tiden se positive nyskabelser. Ligesom i vores egen bevidsthed! Så kan du – så kan du ikke udtrykke udelukkende de positive sider. Et glimrende billede på hele Jordklodens situation. Så er du rask – og så får du problemer. En periode i udviklingen, hvor vi må leve og arbejde med de to sider af vores bevidsthed ligesom Jordklodens må med sin – udtrykt i vores verdens oplevelser.

Tanke og følelse har længe været et undervurderet helbredelsesmiddel. Du er måske nok hurtig til at snuppe en pille for at dæmpe smerter – måske nok hurtigere end til at snuppe en træning i lys og kærlighed rettet mod dine mikroceller i kroppen. Men det vender nu! For nu er du jo blevet meget mere bevidst om årsag og virkning! Du er virkelig begyndt at forstå, at dine tanker og følelser er den inderste årsag til alle kropslige ubalancer.

Og du bliver bedre og bedre til at forstå dette hver eneste dag! Fordi du naturligvis er langt mere bevidst om at forebyggelse, årsagsbehandling og sindets indflydelse på kroppen er vejen frem. Så er der bare tilbage at få det ”implementeret” i din dagligdag. At standse op og forebygge i din krop. At standse op og afsætte tid til at tænke og øve humanitet/kærlighed i dit sind. At standse op og skabe forståelse for at din klode og din tilstedeværelse på den skaber en indflydelse. At du virkelig betyder noget. At dine tanker har værdi og har indflydelse på rigtig mange planer!