Kosmos Healer uddannelse

Kosmos Healer –
uddannelse

Kosmos Healer uddannelse  

Næste hold starter lørdag 27. oktober 2018

 

INTRO-AFTEN TIL KOSMOS HEALER UDDANNELSE

Vi vil gerne give dig en mulighed for at møde os , Ingelise og Steen Landsy, samt den healings-teknik vi underviser i ganske gratis og uforpligtende – inden du beslutter dig.

Vælg mellem:
Onsdag den 26. september 2018 kl. 19.00 – 21.00

Tilmeld dig på vores mail: mail@kosmoscenter.dk

Bliv kosmos healer

Klienter har forskellige behov, og healere har forskellige evner. Healing kræver derfor individuelt til passede metoder. 

  • som healer vælger du bevidst din metode
  • klienten medvirker i dette valg
  • hver healing er en ny fælles proces
  • én grundlæggende metode

En ny tid kræver en ny healingsform.

Hvad er kosmos healing?

I Kosmos Healing udnytter du din kreativitet, iderigdom, viden og eventuel tidligere træning. Klienten laver indledningsvis sin egen energi-diagnose. Sammen med dine bedømmelser giver det dig på kort tid klarhed over denne persons behov – i den givne situation.

I Kosmos Healing er der ingen passivitet – healeren er konstant bevidst i sit valg af metode, og klienten skaber bevidst sin modtagelighed.

Hver klient er en ny udfordring. Ikke to healinger er ens, fordi ikke to klienter er ens, og fordi deres situation løbende ændrer sig. Det kræver en dybt engageret healer, som ikke er bange for forandring.

Målet med uddannelsen

At sætte dig i stand til at målrette din koncentration, så du kan styre, forme og benytte højere energisvingninger og skabe helbredelse, afbalancering og ligevægt.

Gennem både teori og praksis lærer du en resultatorienteret healingsmetode på et dybere plan. Her er processen aldrig er i stilstand.

Du indøver intuitiv aflæsning af klienten. Du træner interaktion med klienten. Du træner klanglighed – evnen til at rumme sjælens dybder for at afdække, hvordan klientens selv kan styrkes i, at manifestere sig gennem personligheden.

Din egen evne til nærvær, opmærksomhed og energihåndtering styrkes.

Du lærer at vælge mellem en masse teknikker. Vi tør godt love, at du vil glæde dig over de mange valgmuligheder der er i Kosmos Healing. Men bagved det alt sammen findes én grundliggende metode.

Kosmos Healing er bevidsthedshealing. Et årsags-orienteret system.

Forudsætning for deltagelse

Forudsætning for at deltage er, at du er indstillet på at arbejde med mennesker og energier. At du har et ønske om   at kunne skabe resultater med energierne.

Datoer og moduler

Hele uddannelsen holdes altid på lørdage og søndage fra kl. 10 – 17.

MODUL 1 – med start 27. oktober 2018

27. – 28. oktober 2018
24. – 25. november 2018
5. – 6. januar 2019
26. – 27. januar 2019
23. – 24. februar 2019
16. – 17. marts 2019
6. – 7. april 2019
4. – 5. maj 2019
1. – 2. juni 2019

Uddannelsens moduler

1. healing modul

Første modul er på 9 weekender. Det giver dig erfaring med healingssystemet og evnen til at integrere dig med Dit Højeste Selv og den åndelige verden.

Du får et nyt forhold til energier og deres muligheder.

 

Tilmelding

Send en mail til os på mail@kosmoscenter.dk med overskriften ‘Tilmelding til healer uddannelse’ eller ‘Tilmelding til intromøde’, så bekræfter vi din deltagelse.

Ved tilmelding til første modul betaler du 4.000 kr., og derefter 3.000 kr. i 7 måneder efter kursusstart. 

Kontonummer: 9860 – 0000071927.

Pris

Første modul (9 weekender) I alt 25.000 kr.
Du betaler 4.000 kr., og derefter 3.000 kr. i 7 måneder efter kursusstart.

(Kr. 24.000 hvis du betaler hele beløbet inden kursusstart.)

Anbefalinger fra tidligere elever

Randi – Det har været en stor oplevelse at lære de forskellige healingsformer. En stærk energi for både mig og mine klienter. Fantastisk givende.

Elayse – Det har givet mig meget livsglæde og en mere positiv og harmonisk hverdag. Informationerne om energierne er utrolige – som at have vundet i lotteriet.

Nina – Koblingen mellem praksis og teori har været utrolig god for mig og min healing. Her har jeg fået den mentale forståelse og følelse og mærket den åndelige energi.

Marna – Jeg har fået en oplevelse af, at det virkelig kan lade sig gøre! At healing er mulig. Det er en tilfredsstillelse at kunne give andre mennesker et kærligt spark!

Helga – Her har jeg fået nogle redskaber til at give kærlighedsenergi til andre mennesker. Jeg har også erkendt mine egne evner og virkelig fået kontakt med energierne.

Hanne – Denne stærke energi virker fremadrettet, og healingen sætter så meget i gang! Den personlige udvikling har støttet mig til at lave nogle positive forandringer i mit liv.

Jes – Her har jeg mødt et vidunderligt læringsmiljø for udvikling. Jeg oplever healingsenergier, der forbinder mig og min klient med de højere meninger.