Kosmos Healer uddannelse

Kosmos
Healeruddannelse

Kosmos Healer uddannelse  

Næste hold starter lørdag 16. marts 2019

 

INTRO-AFTEN TIL KOSMOS HEALER UDDANNELSE

Vi vil gerne give dig en mulighed for at møde os , Ingelise og Steen Landsy, samt den healings-teknik vi underviser i ganske gratis og uforpligtende – inden du beslutter dig.

Vælg mellem:

torsdag den 17. januar kl. 19 – 21

og

onsdag den 20. februar kl. 19 – 21


Tilmeld dig på vores mail: mail@kosmoscenter.dk

Bliv kosmos healer

Klienter har forskellige behov, og healere har forskellige evner. Healing kræver derfor individuelt til passede metoder. 

  • som healer vælger du bevidst din metode
  • klienten medvirker i dette valg
  • hver healing er en ny fælles proces
  • én grundlæggende metode

En ny tid kræver en ny healingsform.

Hvad er kosmos healing?

I Kosmos Healing udnytter du din kreativitet, iderigdom, viden og eventuel tidligere træning. Klienten laver indledningsvis sin egen energi-diagnose. Sammen med dine bedømmelser giver det dig på kort tid klarhed over denne persons behov – i den givne situation.

I Kosmos Healing er der ingen passivitet – healeren er konstant bevidst i sit valg af metode, og klienten skaber bevidst sin modtagelighed.

Hver klient er en ny udfordring. Ikke to healinger er ens, fordi ikke to klienter er ens, og fordi deres situation løbende ændrer sig. Det kræver en dybt engageret healer, som ikke er bange for forandring.

Målet med uddannelsen

At sætte dig i stand til at målrette din koncentration, så du kan styre, forme og benytte højere energisvingninger og skabe helbredelse, afbalancering og ligevægt.

Gennem både teori og praksis lærer du en resultatorienteret healingsmetode på et dybere plan. Her er processen aldrig er i stilstand.

Du indøver intuitiv aflæsning af klienten. Du træner interaktion med klienten. Du træner klanglighed – evnen til at rumme sjælens dybder for at afdække, hvordan klientens selv kan styrkes i, at manifestere sig gennem personligheden.

Din egen evne til nærvær, opmærksomhed og energihåndtering styrkes.

Du lærer at vælge mellem en masse teknikker. Vi tør godt love, at du vil glæde dig over de mange valgmuligheder der er i Kosmos Healing. Men bagved det alt sammen findes én grundliggende metode.

Du får erfaring med healingssystemet og evnen til at integrere dig med Dit Højeste Selv og den åndelige verden.

Du får et nyt forhold til energier og deres muligheder.

Kosmos Healing er bevidsthedshealing. Et årsags-orienteret system.

Forudsætning for deltagelse

Forudsætning for at deltage er, at du er indstillet på at arbejde med mennesker og energier. At du har et ønske om at kunne skabe resultater med energierne.

Datoer og moduler

Uddannelsen holdes altid på lørdage og søndage fra kl. 10 – 17.

MODUL 1 – weekender i 2019:

16. – 17. marts
6. – 7. april
4. – 5. maj
15. – 16. juni
24. – 25. august
21. – 22. september
26. – 27. oktober
16. – 17. november
7. – 8. december

Tilmelding

Send en mail til os på mail@kosmoscenter.dk med teksten ‘Tilmelding til healer uddannelse’ eller ‘Tilmelding til intromøde’ i emnefeltet, så bekræfter vi din deltagelse.

Ved tilmelding til første modul betaler du 5.200 kr., og derefter 3.400 kr. i 7 måneder efter kursusstart. 

Kontonummer: 9860 – 0000071927.

Pris

Første modul (9 weekender) I alt 29.000 kr.
Du betaler ved tilmelding 5.200 kr., og derefter 3.400 kr. i 7 måneder efter kursusstart.

(Enestående mulighed for early bird pris kun 26.500 kr., for modul 1, hvis du betaler hele beløbet inden 31.12. 2018.
betaler du derefter, er det fulde beløb 28.000 kr.)

Anbefalinger fra tidligere elever

Randi – Det har været en stor oplevelse at lære de forskellige healingsformer. En stærk energi for både mig og mine klienter. Fantastisk givende.

Elayse – Det har givet mig meget livsglæde og en mere positiv og harmonisk hverdag. Informationerne om energierne er utrolige – som at have vundet i lotteriet.

Nina – Koblingen mellem praksis og teori har været utrolig god for mig og min healing. Her har jeg fået den mentale forståelse og følelse og mærket den åndelige energi.

Marna – Jeg har fået en oplevelse af, at det virkelig kan lade sig gøre! At healing er mulig. Det er en tilfredsstillelse at kunne give andre mennesker et kærligt spark!

Helga – Her har jeg fået nogle redskaber til at give kærlighedsenergi til andre mennesker. Jeg har også erkendt mine egne evner og virkelig fået kontakt med energierne.

Hanne – Denne stærke energi virker fremadrettet, og healingen sætter så meget i gang! Den personlige udvikling har støttet mig til at lave nogle positive forandringer i mit liv.

Jes – Her har jeg mødt et vidunderligt læringsmiljø for udvikling. Jeg oplever healingsenergier, der forbinder mig og min klient med de højere meninger.