Skip to content
Så vigtig er healing

For at forstå healing må vi kende healingens natur, dens teknik og dens udøvelse – uden at være healere. Det betyder for dig, at du skal indstille dig på, at healing er noget, som finder sted hele tiden. Hvert sekund af dit liv – nat og dag. At det er energi, som din bevidsthed kan blive herre over. Bare du øver dig i at tænke energi på nye måder.

Til healing bruger man særlige energier – tror du! Til healing skal man have kontakt med ikke-fysiske væsener – tror du! Til healing er det udefrakommende energier, som kommer til dig – tror du! Men healing er langt mere!

Healing handler i virkeligheden om at håndtere energier. Og vel at mærke håndtere dem på to forskellige måder. Med din tanke – og med din evne til at omsætte energierne. Lad os først kigge på din tanke.

”Universet er en tanke i aktion” – en gammelkendt sætning, som handler om, at der altid er bevidsthed bag en bevægelse. Kort sagt – at alt i livet aktiveres af en eller anden bevidsthed. Men af hvem? F.eks. af dig!

Når du skal bruge healingsenergier – uanset om det er til selvhealing eller til lige at hjælpe en eller anden med en ubalance – så handler det om at kende energiernes ophav. Der findes healeruddannelser og meninger om healing, som påstår, at kun hvis man gør lige sådan, tænker sådan, eller har den eller den kontakt til en åndelig verden, så kan man få forbindelse med netop deres utrolige healingsenergi, som naturligvis er den absolut bedste overhovedet.

Men intet kunne være mere forkert. For det første er der ikke nogen, som har patent på nogen former for spirituelle energier. For det andet er der kun én begrænsning for at kunne heale. Det er din egen bevidstheds begrænsning, som for det meste tror, at ”det kan jeg nok ikke – for jeg er jo ikke …”
Det hele kan koges ned til virkelig at forstå energiens tilstedeværelse.

Healingsenergier af vidt forskellig karakter, styrke, indhold og omfang findes overalt i universet. Du er absolut ikke en millimeter væk fra den mest utrolige healingsenergi, som du overhovedet kan forestille dig. Du er faktisk nøjagtigt så langt væk, som din tanke kan forestille sig.
Men sandheden er, at du befinder dig midt i alle universets healingskræfter.

Et godt billede er neutrinoerne – bitte-bittesmå nanopartikler, som farer igennem universet og udspringer fra supernovaer – eksploderende, døende stjerner. Neutrinoerne farer lige igennem universet – kloden – os, og vi kan nu videnskabeligt påvise deres eksistens. Alle lidt ældre personer har set deres spor. Når tv-stationer tidligere slukkede for deres signal, sås på tv-skærmen en masse hvide prikker, som bevægede sig. Det var faktisk disse små neutrinoer.

Sådan er healingsenergierne – de gennemtrænger alt. De findes i det fysiske og i det åndelige og udmønter sig i vidt forskellige frekvenser, kvaliteter og omfang. Og du og jeg befinder os lige nøjagtig midt i dem.
Derfor er det tanken, der skal åbne op for disse energier.
Ikke energierne, som skal ”komme”, eller åndelige væsener, som skal ”sende” disse energier. De åndelige væsener kan være støttepædagoger, så du bedre kan opdage og bruge disse energier, men det er dig og kun dig, som lukker dig ude fra dem – eller bruger dem bevidst.

Healing er vigtig, fordi det er en anerkendelse af din sammenhæng med hele livets energifelt. Et skabende og levende felt af intention. Og med intention mener vi virkelig, at der er mening bag. Der er skabelse bag. Der er udvikling bag. Og øver du dig i at modtage healingsenergier, så bruger du ubevidst – eller bevidst – livets egne energier og bliver dermed en mere medlevende bevidsthed, som bruger livets energier målrettet.

Det var lidt om tanke i forbindelse med healing. Hvad så med evnen til at omsætte energierne? Her kommer du måske hurtigt til at tænke på at skulle ”heale” dig selv.

Her er nogle gode råd til at omsætte healing til dig selv:

  1. Du ved nu, at healing er overalt.
  2. Du ved nu, at healing ikke skal ”hentes” – men åbnes for.
  3. Omsæt denne viden – ved at sætte dig samme sted hver gang.
  4. Omsæt denne viden – ved at tænke ”jeg åbner mig for healingen”.
  5. Mærk hvordan hver eneste celle i din krop gennemstrømmes.
  6. Mærk hvordan hver eneste celle modtager healingen.
  7. Sid i et gigantisk lys af healing – og husk: det er der altid!

Den største overvindelse i forbindelse med healing er træningen i at tænke nyt og anderledes.
Derfor finder du her en god øvelse, som du kan bruge i netop den sammenhæng. Prøv igen og igen – den tager kun få minutter!