Skip to content
Selvhealing

Du er ikke bare en, der healer dig selv – du er selve energien i healingen.

Det handler om lys og kærlighed, og det virker især, fordi vi mennesker nu har nået et udviklingspunkt, hvor vi begynder at forstå, at energierne omkring os kan bruges af os – uden at vi altid behøver andre til at formidle disse energier.
Vi behøver ikke mere paver og præster for at nå det Guddommelige – dét har vi forstået. Det tog nogle hundrede år. I en nær fremtid behøver vi heller ikke behandlere og rådgivere i større stil – vi kan selv!


En healingsenergi er som alt andet i universet levende. Derfor er det ikke nok, når du laver selvhealing, at koncentrere dig om energier, farver, former eller lys. Det er meget vigtigt, at du ”giver dig hen” – ”føler” – kort sagt indlever dig i koncentrationens mål og omfang = healingsenergien og dens mål. At du på sin vis ”respekterer” livet og energiernes fantastiske sammensætning i universet.

Med selvhealing åbner du dig for energi fra universet/guider/gud. Energien kan ses som en elektrisk ledning. Ledningen er at sammenligne med din koncentration, som holder sammen på det hele. Hvad er en ledning uden indhold? – Indholdet er følelsen, som skal med. Så bliver der målretning og samling.

Indlevelsen i healingsenergien selv og dens mål har også noget at gøre med kærlighed! Du må omfatte healingsenergien med kærlige tanker, fordi den er en del af den universelle kærlighed. Du må sende kærlighed til det sted, som du vil heale.

Hvis du virkelig vil lave en virkningsfuld selvhealing og skabe en fabelagtig effekt, må du både bruge din tanke, din koncentration og din kærlighedsfølelse.

Samtidig hermed træner du i kosmisk forståelse og indlevelse i helhed – og det er i sig selv fantastisk healende for sjælen.

Hvis du tror, at du henter healingsenergi et sted fra – så lav den tanke om til, at du blot åbner dig for energien. Feltet med energien er nemlig overalt omkring dig og gennemtrænger dig hele tiden.

Det er blot dig og mig, der er i ubalance og derfor udelukker os fra energierne.

Forestil dig, at healingen er et blødt, men alligevel gennemtrængende lys, som tænder lys i din krop, i dine følelser og tanker.

Tænk på, at lyset renser, opløfter, skaber balance og harmoni.

Nogle gange vil man opleve, at healing først virker over et længere tidsrum. Det skyldes, at healing kan flytte, aktivere, forny og igangsætte helt ”nede” i kvantefysiske byggesten – og det kan tage sin tid, før en virkning for alvor mærkes for os.

Konklusionen er klar: Det nytter altid at lave selvhealing!

Det har altid en virkning på et eller andet plan!